Edderkoppebroche

Til brochen bruges: en læderrest, saks, sorte piberensere, to træperler, sikkerhedsnål, spritfarve og lim - eller flydende latex.

Start med at udskrive skabelonen til venstre:
(Højreklik på billedet, vælg "gem billede som" og gem skabelonen på harddisken. Når den derefter udskrives skal du vælge "tilpas til side" under sideopsætning, så får skabelonen den rigtige størrelse. Hvis du har en lamineringsmaskine er det en god ide at laminere papiret inden skabelonen udklippes.)

Overfør figuren fra skabelon til læder, og klipper riller i læderet, hvor det er angivet på skabelonen. Udklip 4 stykker piberenser i 10-12 cm længde, og saml dem på midten med endnu et lille stykke piberenser. Stik hver ende af en piberenser ud gennem øjenhullerne.
Kom perler på piberenserne. Bøj dem rundt og klip af. Edderkoppen samles nu med lim eller latex. Husk at benene skal sidde helt forrest - lige bag øjnene. Før kroppen samles helt, sættes en sikkerhedsnål på gennem de klippede riller.
Nu er edderkoppen klar, den skal blot bøjes i form. Og have malet øjne. Den kan så sættes på tøjet. Eget eller andres ;-)
ikonhug.jpg (1171 bytes) Tilbage til hovedsiden ihjerner.gif (1431 bytes) Tilbage til ideer
Tilbage til læderting