|
|
|
|
Trylledej laves af: 2 dele mel + 1 del fint salt + en sjat olie + varmt vand til dejen er sammenhængende uden at klæbe. |
![]() |
![]() |
![]() |
| Til frøen bruges en klump trylledej, en saks, en kniv og to træperler. | Klip et hak i dejklumpen som vist på billedet. Dette klip adskiller hoved og fødder. | Klip så et hak, som adskiller fødderne på højre og venstre side |
![]() |
![]() |
![]() |
| og to snit, for at adskille for og bagfod. | Klip tæer. | Skær en dyb ridse til øjnene. |
![]() |
![]() |
![]() |
| Sæt træperler i som øjne. | Angiv låret med en fordybning. | Tør frøen - eventuelt i ovn ved 100 grader - en dags tid, og mal den. |
|
Læs om rigtige frøer her. |
||